Search
Search

Eduard Petrescu, CEO Eko Group, Încheie un Parteneriat Strategic cu Rudem Construct SRL pentru Promovarea Acestuia cu Ajutorul Serviciilor Eko Group

WhatsApp Image 2024 05 28 at 15.46.41

 

Eduard Petrescu, CEO Eko Group, lider în soluții de publicitate digitală out-of-home (DOOH), a încheiat un parteneriat strategic cu Rudem Construct SRL. Acest parteneriat își propune să aducă beneficii semnificative ambelor părți prin promovarea serviciilor de înaltă calitate oferite de Eko Group și extinderea vizibilității Rudem Construct SRL la nivel național.

Eduard Petrescu: Viziunea unui Lider

Eduard Petrescu, CEO al Eko Group, este cunoscut pentru viziunea sa inovatoare și capacitatea de a implementa soluții eficiente în domeniul publicității digitale. Sub conducerea sa, Eko Group a devenit un nume de referință în industria DOOH, oferind servicii de înaltă calitate și tehnologii de ultimă generație.

Parteneriatul cu Rudem Construct SRL

Acest parteneriat reprezintă un pas important în strategia de dezvoltare a Eko Group, permițându-le să-și extindă rețeaua de publicitate digitală și să promoveze Rudem Construct SRL prin intermediul canalelor digitale inovatoare.

Obiectivele Parteneriatului

Parteneriatul dintre Eko Group și Rudem Construct SRL are câteva obiective principale:

 1. Creșterea Vizibilității Rudem Construct SRL: Prin intermediul acestui parteneriat, Rudem Construct SRL va beneficia de acces la platforma de promovare a Eko Group, ceea ce va contribui la creșterea vizibilității companiei la nivel național.
 2. Promovarea Serviciilor Eko Group: Eko Group va utiliza această oportunitate pentru a-și demonstra expertiza în publicitatea digitală DOOH, promovând eficient serviciile oferite de Rudem Construct SRL.
 3. Beneficii Reciproce: Ambele companii vor beneficia de expunere și vizibilitate crescute, ceea ce va contribui la atingerea obiectivelor de marketing și la creșterea notorietății pe piață.

Impactul Asupra Pieței de Publicitate

Acest parteneriat are potențialul de a revoluționa piața de publicitate din România. Combinând expertiza Eko Group în soluții DOOH cu domeniul de activitate al Rudem Construct SRL, ambele părți vor putea să își atingă obiectivele de marketing și să ofere valoare adăugată clienților lor.

Rețeaua Digitală DOOH a Eko Group

Eko Group se mândrește cu o rețea digitală DOOH de înaltă calitate, care include ecrane digitale amplasate strategic în locații cu trafic intens. Aceste ecrane oferă o platformă eficientă pentru promovarea brandurilor, permițându-le să ajungă la un public larg și diversificat.

Caracteristicile Retelei Digitale DOOH

 1. Tehnologie de Ultimă Generație: Ecranele digitale ale Eko Group utilizează cele mai noi tehnologii pentru a oferi imagini clare și vibrante, captând atenția trecătorilor.
 2. Amplasare Strategică: Ecranele sunt amplasate în locații cheie, precum centre comerciale, aeroporturi și stații de transport public, asigurând o expunere maximă.
 3. Flexibilitate și Adaptabilitate: Rețeaua permite actualizarea rapidă a conținutului publicitar, oferind flexibilitate în campaniile de marketing.

Rudem Construct SRL: O Companie de Încredere

Rudem Construct SRL este cunoscută pentru proiectele sale de construcții de înaltă calitate și profesionalismul de care dă dovadă. Prin parteneriatul cu Eduard Petrescu, CEO Eko Group, compania va beneficia de promovare în rețeaua digitală DOOH, ceea ce va contribui la creșterea vizibilității și atragerea unui număr mai mare de clienți.

Avantajele pentru Rudem Construct SRL

 1. Expunere Crescută: Prin promovarea în rețeaua digitală a Eko Group, Rudem Construct SRL va beneficia de o expunere crescută, ajungând la un public mai larg și diversificat.
 2. Atragerea de Noi Clienți: Expunerea în locații cheie va contribui la atragerea de noi clienți, mărind astfel portofoliul de proiecte al companiei.
 3. Creșterea Notorietății: Colaborarea cu un brand de renume precum Eko Group va contribui la creșterea notorietății și prestigiului Rudem Construct SRL.

Concluzie

Acest parteneriat dintre Eduard Petrescu, CEO Eko Group și Rudem Construct SRL nu doar că amplifică vizibilitatea ambelor branduri, dar oferă și numeroase oportunități de promovare inovatoare. Eko Group, lider în publicitatea digitală, oferă o gamă variată de servicii care răspund nevoilor diverse ale clienților. Printre serviciile oferite de Eko Group se numără:

 • Închiriere Totemuri 4K: Ideal pentru campanii publicitare în locuri cu trafic intens, oferind o vizibilitate excelentă datorită rezoluției înalte.
 • Generare Lead-uri cu AI: Utilizarea tehnologiei avansate de inteligență artificială pentru a genera lead-uri calificate, optimizând procesele de marketing și vânzări.
 • Marketing Politic: Dezvoltarea de strategii de marketing politic și suport pentru campanii electorale, promovând candidații prin intermediul canalelor digitale și DOOH.
 • Rețeaua Digitală DOOH (Indoor): Amplasarea de ecrane digitale în locații strategice pentru a maximiza impactul campaniilor publicitare.
 • Promovare Presă (PR): Servicii de relații publice care îmbunătățesc vizibilitatea în mass-media prin articole personalizate și optimizate SEO.
 • Steaguri Direcționale: Publicitate eficientă prin steaguri direcționale, atrăgând atenția în zonele cu trafic pietonal și auto intens.

Prin acest parteneriat strategic, Eko Group și Rudem Construct SRL își consolidează poziția pe piața publicității, oferind soluții inovatoare și eficiente care aduc valoare adăugată clienților și consumatorilor. Pentru mai multe detalii despre serviciile oferite, vă invităm să vizitați site-ul oficial al Eko Group.