Search
Search

Eduard Petrescu, CEO al Eko Group, încheie un Parteneriat Strategic cu Revista 7 Seri pentru Promovarea Retelei Digitale DOOH Premium

WhatsApp Image 2024 05 30 at 09.04.27 1

Eko Group, lider în soluții de publicitate digitală DOOH, a încheiat un parteneriat strategic cu revista 7 Seri pentru a promova rețeaua digitală DOOH premium exclusivă. Acest parteneriat aduce beneficii ambelor părți, consolidând poziția lor pe piața publicității din România. Aflați mai multe despre serviciile inovatoare oferite de Eko Group și cum acestea contribuie la creșterea vizibilității brandurilor prin publicitate eficientă și tehnologie de ultimă generație.

Eduard Petrescu: Viziunea unui Lider

Eduard Petrescu, CEO al Eko Group, este recunoscut pentru viziunea sa inovatoare și capacitatea de a implementa soluții eficiente în domeniul publicității digitale. Sub conducerea sa, Eko Group a devenit un nume de referință în industria DOOH, oferind servicii de înaltă calitate și tehnologii de ultimă generație.

Parteneriatul cu Revista 7 Seri

Acest parteneriat reprezintă un pas important în strategia de dezvoltare a Eko Group, permițându-le să-și extindă rețeaua de publicitate digitală la nivel național. Prin colaborarea cu revista 7 Seri, Eko Group își va promova rețeaua digitală DOOH premium exclusivă, beneficiind de notorietatea și audiența vastă a publicației.

Obiectivele Parteneriatului

Parteneriatul dintre Eko Group și revista 7 Seri are câteva obiective principale:

 1. Creșterea Vizibilității Brandului Eko Group: Prin intermediul acestui parteneriat, Eko Group va avea acces la platforma de promovare a revistei 7 Seri, ceea ce va contribui la creșterea vizibilității brandului la nivel național.
 2. Promovarea Retelei Digitale DOOH: Eko Group va utiliza această oportunitate pentru a-și promova rețeaua digitală DOOH premium exclusivă, aducând în prim-plan avantajele și beneficiile acesteia pentru clienți și parteneri.
 3. Beneficii Reciproce: Revista 7 Seri va beneficia de promovare în rețeaua digitală a Eko Group, ceea ce va contribui la creșterea audienței și notorietății publicației.

Impactul Asupra Pieței de Publicitate

Acest parteneriat are potențialul de a revoluționa piața de publicitate din România. Combinând expertiza Eko Group în soluții DOOH cu audiența și influența revistei 7 Seri, ambele părți vor putea să își atingă obiectivele de marketing și să ofere valoare adăugată clienților lor.

Rețeaua Digitală DOOH a Eko Group

Eko Group se mândrește cu o rețea digitală DOOH de înaltă calitate, care include ecrane digitale amplasate strategic în locații cu trafic intens. Aceste ecrane oferă o platformă eficientă pentru promovarea brandurilor, permițându-le să ajungă la un public larg și diversificat.

Caracteristicile Retelei Digitale DOOH

 1. Tehnologie de Ultimă Generație: Ecranele digitale ale Eko Group utilizează cele mai noi tehnologii pentru a oferi imagini clare și vibrante, captând atenția trecătorilor.
 2. Amplasare Strategică: Ecranele sunt amplasate în locații cheie, precum centre comerciale, aeroporturi și stații de transport public, asigurând o expunere maximă.
 3. Flexibilitate și Adaptabilitate: Rețeaua permite actualizarea rapidă a conținutului publicitar, oferind flexibilitate în campaniile de marketing.

Revista 7 Seri: O Platformă de Promovare Puternică

Revista 7 Seri este cunoscută pentru conținutul său diversificat și de calitate, adresându-se unui public larg și diversificat. Prin parteneriatul cu Eko Group, revista va beneficia de promovare în rețeaua digitală DOOH, ceea ce va contribui la creșterea vizibilității și atragerea unui număr mai mare de cititori.

Avantajele pentru Revista 7 Seri

 1. Expunere Crescută: Prin promovarea în rețeaua digitală a Eko Group, revista 7 Seri va beneficia de o expunere crescută, ajungând la un public mai larg și diversificat.
 2. Atragerea de Noi Cititori: Expunerea în locații cheie va contribui la atragerea de noi cititori, mărind astfel baza de cititori fideli ai publicației.
 3. Creșterea Notorietății: Colaborarea cu un brand de renume precum Eko Group va contribui la creșterea notorietății și prestigiului revistei 7 Seri.

Concluzie

Acest parteneriat dintre Eko Group și revista 7 Seri nu doar că amplifică vizibilitatea ambelor branduri, dar oferă și numeroase oportunități de promovare inovatoare. Eko Group, lider în publicitatea digitală, oferă o gamă variată de servicii care răspund nevoilor diverse ale clienților. Printre serviciile oferite de Eko Group se numără:

 • Închiriere Totemuri 4K: Ideal pentru campanii publicitare în locuri cu trafic intens, oferind o vizibilitate excelentă datorită rezoluției înalte.
 • Generare Lead-uri cu AI: Utilizarea tehnologiei avansate de inteligență artificială pentru a genera lead-uri calificate, optimizând procesele de marketing și vânzări.
 • Marketing Politic: Dezvoltarea de strategii de marketing politic și suport pentru campanii electorale, promovând candidații prin intermediul canalelor digitale și DOOH.
 • Rețeaua Digitală DOOH (Indoor): Amplasarea de ecrane digitale în locații strategice pentru a maximiza impactul campaniilor publicitare.
 • Promovare Presă (PR): Servicii de relații publice care îmbunătățesc vizibilitatea în mass-media prin articole personalizate și optimizate SEO.
 • Steaguri Direcționale: Publicitate eficientă prin steaguri direcționale, atrăgând atenția în zonele cu trafic pietonal și auto intens.

Prin acest parteneriat strategic, Eko Group și revista 7 Seri își consolidează poziția pe piața publicității, oferind soluții inovatoare și eficiente care aduc valoare adăugată clienților și consumatorilor. Pentru mai multe detalii despre serviciile oferite, vă invităm să vizitați site-ul oficial al Eko Group.